Polskie forum o csgo nonsteam junkie client zapraszamy

Forum o nonsteamie csgo. Zapraszamy do rejestracji

#46 2013-05-10 02:59:44

badboy193

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-05-06
Posty: 3
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

Oj sorka , może się mylę ale powiem tak: nie znasz się chyba na tym za bardzo i trochę ortografie popraw ;p Spróbuj*
Ale nie chce nikogo mylić. Od dziedziny pomagam o CS. Ale system raczej nie ma nic wspólnego.

Tak mylisz się Programuje(amatorsko) i jestem oznajmiony z informatyką więc trochę się na tym znam . Wszystkiego trzeba spróbować więc się pytam o system . Wiem że we współczesnych instalkach dużych gier wymagany jest SP3 , wiem mało podobieństwa ale wiesz. ..
Co do aktualizacji to ja nie aktualizowałem a CS:GO działa .
@GrzeSq . Na screenie wyczytałem "rev.json" (albo źle przeczytałem) . Zainstaluj najnowszą jave .
Jak dalej nie działa  Spróbujcie w pliku rev.in usunąc parametry obok csgo.exe , zostawcie tylko -steam.
Ma to wyglądać tak :  ProcName=csgo.exe -steam
Jeśli nie pomoże to spróbujcie mojego poradnika . Jeśli dalej nie działa , dajcie screeny odpalonych procesów .

Ostatnio edytowany przez badboy193 (2013-05-10 03:07:07)

Offline

 

#47 2013-05-10 14:22:06

Ritos

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-05-10
Posty: 3
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

A ja mam taki problem : Could not get client.dll interface from library client , na nowo aktualizowałem i dalej to wyskakuje

Offline

 

#48 2013-05-10 14:43:26

GrzeSq

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-05-09
Posty: 4
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

ehh zaatualizowalem i przy uruchamianiu Cs-a pojawia sie czarny ekran i sie wylacza. o co moze chodzic prosze o podpowiedz .

o co chodzi czytalem gdzies ze trzeba kliknac instal/update i spatchowac . ale niewiem zabardzo o co chodzi z tym patchowaniem jak moze ktos mi pomoc to prosze bardzo.

Ostatnio edytowany przez GrzeSq (2013-05-10 15:06:08)

Offline

 

#49 2013-05-10 14:51:21

Ritos

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-05-10
Posty: 3
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

Mi też tak robiło , włączyłem na nowo kompa i mam ten problem co podałem wyżej że nie mam client.dll .

Offline

 

#50 2013-05-10 15:19:11

GrzeSq

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-05-09
Posty: 4
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

moje pytanie brzmi jak spatchowac. wiem ze to moze dla niektorych banalna rzecz ale ja zabardzo niewiem. sorki za takie pytanie ale jesli moze ktos podpowiedziec to prosze o nia.

Offline

 

#51 2013-05-10 16:03:09

HarryKaspian

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-05-10
Posty: 1
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

A ja mam problem inny: chodzi o to,że wszystko działa jest OK... ale język gry to angielski mimo, że wybrałem polski. Ktoś wie jak to naprawić i żeby gra była po polsku?

Ostatnio edytowany przez HarryKaspian (2013-05-10 17:00:15)

Offline

 

#52 2013-05-10 17:24:12

GrzeSq

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-05-09
Posty: 4
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

jak to naprawic ? robie wszystko jak podpowiadacie wlaczam gre czarny ekran i wywala mnie do pulpitu?

Ostatnio edytowany przez GrzeSq (2013-05-11 00:31:09)

Offline

 

#53 2013-05-11 11:24:14

 Japolak

Użytkownik

Skąd: Polska/Częstochowa
Zarejestrowany: 2013-04-27
Posty: 20
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

badboy193 napisał:

Oj sorka , może się mylę ale powiem tak: nie znasz się chyba na tym za bardzo i trochę ortografie popraw ;p Spróbuj*
Ale nie chce nikogo mylić. Od dziedziny pomagam o CS. Ale system raczej nie ma nic wspólnego.

Tak mylisz się Programuje(amatorsko) i jestem oznajmiony z informatyką więc trochę się na tym znam . Wszystkiego trzeba spróbować więc się pytam o system . Wiem że we współczesnych instalkach dużych gier wymagany jest SP3 , wiem mało podobieństwa ale wiesz. ..
Co do aktualizacji to ja nie aktualizowałem a CS:GO działa .
@GrzeSq . Na screenie wyczytałem "rev.json" (albo źle przeczytałem) . Zainstaluj najnowszą jave .
Jak dalej nie działa  Spróbujcie w pliku rev.in usunąc parametry obok csgo.exe , zostawcie tylko -steam.
Ma to wyglądać tak :  ProcName=csgo.exe -steam
Jeśli nie pomoże to spróbujcie mojego poradnika . Jeśli dalej nie działa , dajcie screeny odpalonych procesów .

No dobra ale System by miał coś wspólnego z grą a nie przy instalacji czy patchowaniu -,-
Jak uczysz się programować to musisz wiedzeć że system operacyjny uruchamia każdy program nawet GTA IV czy coś tylko że jak nie działa.... Wina już instalacji i bitowej wersji


Jeśli twoja mama nie pozwala ci grać w CS.... To wiedz że coś się dzieje.
Jeśli twoja ciocia nie gra w CS.... To wiedz że coś się dzieje.
Jeśli sam nie grasz w CS i to CS:GO.... To graj!

Offline

 

#54 2013-05-11 19:01:42

Ritos

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-05-10
Posty: 3
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

Witajcie znalazłem sposób na naprawienie błędu poprzez włączanie csa i powrotu do pulpitu :
- odinstalować Steam

- Usunąć wszystkie rejestry , należące do steam ( w uruchom wpisujesz "regedit" )

- Odinstalować skrakowany steam

- Ponownie uruchomić komputer

- Usunąć client.dll

- Ściągnąć na nowo cs go i zpatchować

- Potem włączyć cs go , lekko się zawiesi i powinno wskoczyć Menu.

Mi to zadziałało , niewiem prawdopodobnie gryzł się mój steam z tym podrobionym. Na 100% działa to na WIN7 64 bit, na innych systemach nie testowałem chodź mam nadzieję że będzie działał Pozdrawiam RITOS

Offline

 

#55 2013-05-12 18:27:50

cebul199

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-05-12
Posty: 2
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

Witam.

Mam dziwny problem zastosowałem się do tego poradnika i mam takowe problemy.
Folder gdzie "niby" pobrał się cs waży zaledwie 12 mb i wychodzi na to, że się nie pobrał. Gdy otwieram ikonke na pulpicie wyskakuje mi takie coś:


http://img545.imageshack.us/img545/6107/88372379.jpg

Podkreślam, że nie posiadam ani steama ani żadnych programów antywirusowych.
Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuje

Offline

 

#56 2013-05-13 12:43:09

dzida

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-04-18
Posty: 3
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

Masz Net firework 3.5 zainstalowany dla xp ?

Offline

 

#57 2013-05-13 12:47:07

Lefcio

Administrator

Zarejestrowany: 2013-02-11
Posty: 24
Punktów :   -1 

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

dzida napisał:

Masz Net firework 3.5 zainstalowany dla xp ?

to samo mialem zapytac xD

Offline

 

#58 2013-05-13 13:16:33

cebul199

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-05-12
Posty: 2
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

To ma być net firework czy net framework? pobierałem go z tej strony i właśnie się instaluje.
http://www.dobreprogramy.pl/.NET-Framew … 12105.html
Niestety nie działa. Poda ktoś link do dobre instalki? mam win xp z dodatkiem sp3.

Ile powinien ważyć katalog z csem i ile (gb) powinno się ściągać w kliencie podczas pobierania?
U mnie katalog waży nieco ponad 5gb a ściągało się dokładnie 3.05gb.

Ostatnio edytowany przez cebul199 (2013-05-13 14:59:30)

Offline

 

#59 2013-05-27 13:28:02

DH_PL

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-05-27
Posty: 1
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

Witam. A ja mam taki probelm że po włączeniu junkies client moge tylko kliknac na log on i save log. nie moge wogole sie zalogowac wszystko jest na szaro. a po wciśnięciu Log on wyskakuje error : HTTP/1.1 301 Moved Permanently.

Ostatnio edytowany przez DH_PL (2013-05-27 13:36:56)

Offline

 

#60 2013-06-05 23:51:06

Jankos

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-06-05
Posty: 2
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

Witam.
mój problem polega na tym, że podczas instalacji CS:GO (tak jak opisali na kilku forach) wszystko powinno śmigać ale junkies client nie tworzy skrótu. próbowałem wielu metod( kombinacja install/patch + antyvirus off + uruchom jako administrator), ale to i tak nic nie dało.
szukałem odpowiedzi w necie, ale również nic nie znalazłem.

proszę o jakąkolwiek pomoc.
z góry dziękuje.

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
www.zzn.pun.pl egzemplaryzm wady i zalety najsłynniejsze bitwy polskie zakład karny chełm poetycko o ukochanym