Polskie forum o csgo nonsteam junkie client zapraszamy

Forum o nonsteamie csgo. Zapraszamy do rejestracji

  • Nie jesteś zalogowany.

#1 2013-02-11 16:23:18

Lefcio

Administrator

Zarejestrowany: 2013-02-11
Posty: 24
Punktów :   -1 

Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

INstalacja:

1.Pobierz , Zainstaluj Gre
2. Zainstaluj Patch
3. Graj !

Instalacja Video : https://www.youtube.com/watch?v=gUzcgUKBrvA

Download Instalka (Torrent) :http://adf.ly/pNz0D
Download Patch 1:http://adf.ly/pNz2b
Download Patch 2:http://adf.ly/pNz3s
Download Patch 3:http://adf.ly/pNz4p
Download Patch 4 (1.33.4.0) https://mega.co.nz/#!YwdBRJba!Rs1XloKKn … 7qU-eB9_fM

Offline

 

#2 2013-02-12 12:18:49

Marcix

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-02-12
Posty: 2
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

juz 12 a dopiero wczoraj 7 bylo widać że pracują nad tym

Offline

 

#3 2013-02-12 12:24:07

GodeksPL

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-02-12
Posty: 1
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

lepiej aktualizować jak się ma starszą wersję niż ciągle pobierac nowe

Offline

 

#4 2013-02-12 15:47:36

maniak

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-02-12
Posty: 5
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

Mi nie działa, mam czarny ekran i wywala do pulpitu. Zastosowałem się do tej porady: http://www.csgononsteam.pun.pl/viewtopic.php?id=8 Ale to mi nie pomaga, proszę o pomoc

Ostatnio edytowany przez maniak (2013-02-12 15:52:57)

Offline

 

#5 2013-02-12 16:11:38

Lefcio

Administrator

Zarejestrowany: 2013-02-11
Posty: 24
Punktów :   -1 

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

maniak napisał:

Mi nie działa, mam czarny ekran i wywala do pulpitu. Zastosowałem się do tej porady: http://www.csgononsteam.pun.pl/viewtopic.php?id=8 Ale to mi nie pomaga, proszę o pomoc

1.na pewno paczowales i installowales z verify all?
2.zaaktualizuj program do najnowszej werjsi
3.wyłącz steam,antywirus.

Offline

 

#6 2013-02-12 20:07:21

maniak

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-02-12
Posty: 5
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

1. Ale mam mieć włączone verify all jak pobieram i paczuje?
2. Mam najnowszą wersje
3. Steam wyłączony, antywirus tez

Offline

 

#7 2013-02-12 20:49:17

Lefcio

Administrator

Zarejestrowany: 2013-02-11
Posty: 24
Punktów :   -1 

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

maniak napisał:

1. Ale mam mieć włączone verify all jak pobieram i paczuje? jesli robisz to 2,3.. raz masz mieć
2. Mam najnowszą wersjeok
3. Steam wyłączony, antywirus tez

ok

EDIT:
moj kolega mial czarny ekran zrobilismy tak...
1.Urucomilem jako adminstrator program
2.poczekalem kolejke
3.dalem verify i  install
4.poczekalem znowu kolejke.
5.dalem verify i zpaczowałem
6.działa

tak przynajmniej było u kolegi

Offline

 

#8 2013-02-12 21:50:47

maniak

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-02-12
Posty: 5
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

Lefcio napisał:

maniak napisał:

1. Ale mam mieć włączone verify all jak pobieram i paczuje? jesli robisz to 2,3.. raz masz mieć
2. Mam najnowszą wersjeok
3. Steam wyłączony, antywirus tez

ok

EDIT:
moj kolega mial czarny ekran zrobilismy tak...
1.Urucomilem jako adminstrator program
2.poczekalem kolejke
3.dalem verify i  install
4.poczekalem znowu kolejke.
5.dalem verify i zpaczowałem
6.działa

tak przynajmniej było u kolegi

Niestety nie pomogło nadal to samo Ludzie tak chwalą, że działa a mi nie chodzi Kolega instalował i mu od razu poleciało

Offline

 

#9 2013-02-13 09:22:00

Lefcio

Administrator

Zarejestrowany: 2013-02-11
Posty: 24
Punktów :   -1 

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

maniak napisał:

Lefcio napisał:

maniak napisał:

1. Ale mam mieć włączone verify all jak pobieram i paczuje? jesli robisz to 2,3.. raz masz mieć
2. Mam najnowszą wersjeok
3. Steam wyłączony, antywirus tez

ok

EDIT:
moj kolega mial czarny ekran zrobilismy tak...
1.Urucomilem jako adminstrator program
2.poczekalem kolejke
3.dalem verify i  install
4.poczekalem znowu kolejke.
5.dalem verify i zpaczowałem
6.działa

tak przynajmniej było u kolegi

Niestety nie pomogło nadal to samo Ludzie tak chwalą, że działa a mi nie chodzi Kolega instalował i mu od razu poleciało

sprubuj odinstalowania steam lub cracked steam,greenluma jeśli posiadasz

Offline

 

#10 2013-02-15 22:50:54

maxmisterio007

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-02-15
Posty: 1
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

Mam problem.

Zrobiłem wszystko jak wyżej.
Odpalam jest dźwięk, ale wywala monitor?

POMOCY

Offline

 

#11 2013-02-17 10:16:25

maniak

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-02-12
Posty: 5
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

Lefcio napisał:

maniak napisał:

Lefcio napisał:


ok

EDIT:
moj kolega mial czarny ekran zrobilismy tak...
1.Urucomilem jako adminstrator program
2.poczekalem kolejke
3.dalem verify i  install
4.poczekalem znowu kolejke.
5.dalem verify i zpaczowałem
6.działa

tak przynajmniej było u kolegi

Niestety nie pomogło nadal to samo Ludzie tak chwalą, że działa a mi nie chodzi Kolega instalował i mu od razu poleciało

sprubuj odinstalowania steam lub cracked steam,greenluma jeśli posiadasz

To nic nie pomaga, kolega ma steam i jemu działa ....

Offline

 

#12 2013-02-17 11:21:06

 gumis2

Nowy użytkownik

3960869
Call me!
Zarejestrowany: 2013-02-17
Posty: 1
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

mam identyczną sytuacje jak "maniak" ;/ zastosowałem sie do tego wszystkiego co napisaliscie nadal nie działa ;/

próbowałem też instalować CS GO z tego ruskiego klienta co tez trzeba patchować, generować client.dll
instalowałem normalnego CS GO i wklejałem cracka od skidrow'a i tez nie działa ;/// pomoże ktoś?
mam windows 7 ultimate 32 bit, 8gb ramu, procek intel i5, karta graficzna 1gb ram

ROZWIĄZAŁEM PROBLEM !

WCZEŚNIEJ MIAŁEM GO NA DYSKU c, USUNĄŁEM TEGO CS'A RAZEM Z TYM JUNKES CLIENT A NASTĘPNIE ZAINSTALOWAŁEM NA INNYM DYSKU ( W MOIM PRZYPADKU DYSK E ZAINSTALOWAŁEM TEGO JUNKESA ZUPDATOWALEM GO NASTĘPNIE ZAINSTALOWAŁEM CS'A Z VERIFY ( NAJPIERW TEGO CS'A SCIAGA SIE PONAD 2 GB, PAMIĘTAJCIE ZE ZA DRUGIM RAZEM TEŻ TRZEBA ŚCIĄGNĄĆ Z VERIFY BO WTEDY ŚCIĄGA SIĘ PONAD 4GB) PÓŹNIEJ ZAINSTALOWAŁEM PATCH RÓWNIEŻ Z VERIFY I DZIAŁA JAK NATURA CHCIAŁA ) MYŚLĘ ZE KOMUŚ POMOGĘ

Ostatnio edytowany przez gumis2 (2013-02-17 21:38:54)

Offline

 

#13 2013-02-18 15:39:57

Lefcio

Administrator

Zarejestrowany: 2013-02-11
Posty: 24
Punktów :   -1 

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

juz pomogles 2 znajomym leci +

Offline

 

#14 2013-02-18 18:41:38

maniak

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-02-12
Posty: 5
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

gumis2 napisał:

mam identyczną sytuacje jak "maniak" ;/ zastosowałem sie do tego wszystkiego co napisaliscie nadal nie działa ;/

próbowałem też instalować CS GO z tego ruskiego klienta co tez trzeba patchować, generować client.dll
instalowałem normalnego CS GO i wklejałem cracka od skidrow'a i tez nie działa ;/// pomoże ktoś?
mam windows 7 ultimate 32 bit, 8gb ramu, procek intel i5, karta graficzna 1gb ram

ROZWIĄZAŁEM PROBLEM !

WCZEŚNIEJ MIAŁEM GO NA DYSKU c, USUNĄŁEM TEGO CS'A RAZEM Z TYM JUNKES CLIENT A NASTĘPNIE ZAINSTALOWAŁEM NA INNYM DYSKU ( W MOIM PRZYPADKU DYSK E ZAINSTALOWAŁEM TEGO JUNKESA ZUPDATOWALEM GO NASTĘPNIE ZAINSTALOWAŁEM CS'A Z VERIFY ( NAJPIERW TEGO CS'A SCIAGA SIE PONAD 2 GB, PAMIĘTAJCIE ZE ZA DRUGIM RAZEM TEŻ TRZEBA ŚCIĄGNĄĆ Z VERIFY BO WTEDY ŚCIĄGA SIĘ PONAD 4GB) PÓŹNIEJ ZAINSTALOWAŁEM PATCH RÓWNIEŻ Z VERIFY I DZIAŁA JAK NATURA CHCIAŁA ) MYŚLĘ ZE KOMUŚ POMOGĘ

Ja mam tego cs'a na dysku E bo nigdy nie instaluje nic na C. Ale spróbuje jeszcze raz może się coś zmieni

Offline

 

#15 2013-04-06 12:27:32

esilo019

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2013-04-06
Posty: 1
Punktów :   

Re: Counter Strike Global Offensive Non Steam (Junkie Client)

Ja mam problem mianowicie taki gdy jestem zalogowany juz klikam install/update z verify all czekam w kolejce i jest juz instalowanie pozniej wyswietla sie ten komunikat na koncu
File config.vdf downloaded.
Successfully created interfaces.
Logging on to the servers...
Successfully logged on!
Waiting for licenses update...
License received.
Installing 730:Counter-Strike: Global Offensive...
Update failed: Not enough disk space
You are logged off.
Engine is shut down.

a miejsca na dysku mam za duzo i powinno byc a pisze co innego dodam jeszcze program wersja v22 i czy trzeba zmienic installation directory bo mam D:\Program Files\Junkies Client

Uruchom jako adminstrator i bd ok:)

Ostatnio edytowany przez esilo019 (2013-04-06 12:29:20)

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
margonem tropiciel plonka wkład do filtra akwarium www.technotec.pun.pl obwód w klebie a masa bydła www.zakonsokola.pun.pl