Forum o nonsteamie csgo. Zapraszamy do rejestracji
Oj sorka , może się mylę ale powiem tak: nie znasz się chyba na tym za bardzo i trochę ortografie popraw ;p Spróbuj*
Ale nie chce nikogo mylić. Od dziedziny pomagam o CS. Ale system raczej nie ma nic wspólnego.
Tak mylisz się Programuje(amatorsko) i jestem oznajmiony z informatyką więc trochę się na tym znam . Wszystkiego trzeba spróbować więc się pytam o system . Wiem że we współczesnych instalkach dużych gier wymagany jest SP3 , wiem mało podobieństwa ale wiesz. ..
Co do aktualizacji to ja nie aktualizowałem a CS:GO działa .
@GrzeSq . Na screenie wyczytałem "rev.json" (albo źle przeczytałem) . Zainstaluj najnowszą jave .
Jak dalej nie działa Spróbujcie w pliku rev.in usunąc parametry obok csgo.exe , zostawcie tylko -steam.
Ma to wyglądać tak : ProcName=csgo.exe -steam
Jeśli nie pomoże to spróbujcie mojego poradnika . Jeśli dalej nie działa , dajcie screeny odpalonych procesów .
Ostatnio edytowany przez badboy193 (2013-05-10 01:07:07)
ehh zaatualizowalem i przy uruchamianiu Cs-a pojawia sie czarny ekran i sie wylacza. o co moze chodzic prosze o podpowiedz .
o co chodzi czytalem gdzies ze trzeba kliknac instal/update i spatchowac . ale niewiem zabardzo o co chodzi z tym patchowaniem jak moze ktos mi pomoc to prosze bardzo.
Ostatnio edytowany przez GrzeSq (2013-05-10 13:06:08)
moje pytanie brzmi jak spatchowac. wiem ze to moze dla niektorych banalna rzecz ale ja zabardzo niewiem. sorki za takie pytanie ale jesli moze ktos podpowiedziec to prosze o nia.
Nowy użytkownik
A ja mam problem inny: chodzi o to,że wszystko działa jest OK... ale język gry to angielski mimo, że wybrałem polski. Ktoś wie jak to naprawić i żeby gra była po polsku?
Ostatnio edytowany przez HarryKaspian (2013-05-10 15:00:15)
badboy193 napisał:
Oj sorka , może się mylę ale powiem tak: nie znasz się chyba na tym za bardzo i trochę ortografie popraw ;p Spróbuj*
Ale nie chce nikogo mylić. Od dziedziny pomagam o CS. Ale system raczej nie ma nic wspólnego.Tak mylisz się
Programuje(amatorsko) i jestem oznajmiony z informatyką więc trochę się na tym znam . Wszystkiego trzeba spróbować więc się pytam o system . Wiem że we współczesnych instalkach dużych gier wymagany jest SP3 , wiem mało podobieństwa ale wiesz. ..
![]()
Co do aktualizacji to ja nie aktualizowałem a CS:GO działa .
@GrzeSq . Na screenie wyczytałem "rev.json" (albo źle przeczytałem) . Zainstaluj najnowszą jave .
Jak dalej nie działa Spróbujcie w pliku rev.in usunąc parametry obok csgo.exe , zostawcie tylko -steam.
Ma to wyglądać tak : ProcName=csgo.exe -steam
Jeśli nie pomoże to spróbujcie mojego poradnika . Jeśli dalej nie działa , dajcie screeny odpalonych procesów .
No dobra ale System by miał coś wspólnego z grą a nie przy instalacji czy patchowaniu -,-
Jak uczysz się programować to musisz wiedzeć że system operacyjny uruchamia każdy program nawet GTA IV czy coś tylko że jak nie działa.... Wina już instalacji i bitowej wersji
Witajcie znalazłem sposób na naprawienie błędu poprzez włączanie csa i powrotu do pulpitu :
- odinstalować Steam
- Usunąć wszystkie rejestry , należące do steam ( w uruchom wpisujesz "regedit" )
- Odinstalować skrakowany steam
- Ponownie uruchomić komputer
- Usunąć client.dll
- Ściągnąć na nowo cs go i zpatchować
- Potem włączyć cs go , lekko się zawiesi i powinno wskoczyć Menu.
Mi to zadziałało , niewiem prawdopodobnie gryzł się mój steam z tym podrobionym. Na 100% działa to na WIN7 64 bit, na innych systemach nie testowałem chodź mam nadzieję że będzie działał Pozdrawiam RITOS
Witam.
Mam dziwny problem zastosowałem się do tego poradnika i mam takowe problemy.
Folder gdzie "niby" pobrał się cs waży zaledwie 12 mb i wychodzi na to, że się nie pobrał. Gdy otwieram ikonke na pulpicie wyskakuje mi takie coś:
Podkreślam, że nie posiadam ani steama ani żadnych programów antywirusowych.
Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuje
To ma być net firework czy net framework? pobierałem go z tej strony i właśnie się instaluje.
http://www.dobreprogramy.pl/.NET-Framew … 12105.html
Niestety nie działa. Poda ktoś link do dobre instalki? mam win xp z dodatkiem sp3.
Ile powinien ważyć katalog z csem i ile (gb) powinno się ściągać w kliencie podczas pobierania?
U mnie katalog waży nieco ponad 5gb a ściągało się dokładnie 3.05gb.
Ostatnio edytowany przez cebul199 (2013-05-13 12:59:30)
Witam. A ja mam taki probelm że po włączeniu junkies client moge tylko kliknac na log on i save log. nie moge wogole sie zalogowac wszystko jest na szaro. a po wciśnięciu Log on wyskakuje error : HTTP/1.1 301 Moved Permanently.
Ostatnio edytowany przez DH_PL (2013-05-27 11:36:56)
Witam.
mój problem polega na tym, że podczas instalacji CS:GO (tak jak opisali na kilku forach) wszystko powinno śmigać ale junkies client nie tworzy skrótu. próbowałem wielu metod( kombinacja install/patch + antyvirus off + uruchom jako administrator), ale to i tak nic nie dało.
szukałem odpowiedzi w necie, ale również nic nie znalazłem.
proszę o jakąkolwiek pomoc.
z góry dziękuje.